Quadern de camp 16.04.2016

Avui he posat especial atenció a tot allò que fa referència a les pastanagues. N’he fet una bona plantada : 120 m linials, doblant i triplicant el tub de reg. Com que no ho havia fet mai així, doncs toca experimentar per tal de saber quina és la millor manera de tractar les petites plàntules.


El reg és fonamental que funcioni bé, sobretot al pic de l’estiu, que és quan no solen tenir gaire bon aspecte: creixen de pressa, massificació, es deshidraten, s’obren de dalt a baix, invasió d’herbes… Ben ordenades així, en files, en podré tenir millor cura. Una safata ocupa uns 30 m linials. Quan creixin comprovaré si cal separar-les més o plantar-les més comprimides, per aprofitar bé l’espai. Ja en tinc uns 400 m linials, entre les que vaig sembrar al febrer i les del planter.