Quadern de camp 18.04.2016

Segueixo el ritme de treball de dies enrere: passo la desbrossadora pels marges. Adobo i llauro espais i hi poso novament el sistema de reg. Netejo d’herbes enciams, faveres i pesoleres…

Passo una estona del matí traient les herbes d’unes files d’esparregueres. Aquest serà el seu cinquè any. Tot i això, continuen produïnt espàrrecs a un bon ritme. Estan en bona forma. Els adobo a l’hivern, els calço i evito que quedin colgades d’herbes. Si cal, al pic de l’estiu els rego de tant en tant.

Preparo un espai per fer-hi una altra plantada de carbassoneres. Aquí hi faré créixer els zapallitos: carbassons rodons.

Recullo espinacs de la penúltima sembrada. Prèviament, els he regat i he deixat passar un parell d’hores, abans de posar-los a les caixes. Viat s’espigaran. Els utilitzaré com adob verd, els que quedin.